radyobir
radyobir

Gülben Ergen ile Erhan Çelik boşanıyor!..

TRT Haber Dairesi Başkanı Erhan Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda 2014 yılında Şirince'de nikah masasına oturduğu Gülben Ergen'e boşanma davası açtığını bildirdi.

18 Kasım 2016 05:21 | Güncelleme :18 Kasım 2016 22:25 | Kategori: Magazin

'Renkli Sayfalar' programının bu sabah ortaya attığı iddianın ardından Erhan Çelik, sosyal medya hesabından resmi bir  açıklama yaparak boşanma haberlerini doğruladı.

 İŞTE O AÇIKLAMA

 "Bugün çıkan haberlerle ilgili doğru bilgiyi birinci elden alabilmeniz adına aşağıdaki duyuruyu sizinle paylaşmak istedim.

 Kendisine büyük sevgi, saygı ve sadakatle bağlı olduğum Sayın Gülben Ergen hanımefendi ile güzel başlayan evliliğimizi son dönemde bir hayli yıprattık ve tükettik. Bu nedene doğru tercihin yollarımızı ayırmak olduğunu düşünüyorum. Kendimizi daha fazla birlikte yaşamaya zorlamanın doğru olmayacağından hareketle mahkemeye başvurumu yaparak boşanma davası açtım. Her ikimizin de yolunun hayırlı ve açık olmasını diliyorum"

"YOLUMA YALNIZ DEVAM EDECEĞİM"   

Erhan Çelik'in ardından bir açıklama da Gülben Ergen'den geldi. Ünlü sanatçı, sosyal medya hesabına şu notu düştü:

"Yoluma tek başıma devam etmeye karar verdiğim doğrudur...Kararım en hayırlısıdır... Bundan sonra yolum hep aydınlık ve ışıklıdır. Olan her ne ise benim ve oğullarım için en hayırlı olandır."

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI