radyobir
radyobir

Gündelikçi robotlar artık evimizde!..

Alman firması Kärcher, her geçen gün daha da gelişen robot teknolojisini temizlik sektörüne taşıyor. KAkıllı temizlik robotu KIRA B 50, temizlik gereken alanları insan gücüne ihtiyaç duymadan, tamamen kendi başına temizleyebiliyor.

02 Temmuz 2018 03:34 | Kategori: Bilim ve Teknoloji

KIRA B 50 otonom zemin bakım ve temizlik makinesi, hem manüel hem de otomatik olarak kullanılabiliyor. Temizlik alanını tanımladıktan sonra insan gücüne ihtiyaç duymadan tüm alanı otonom olarak temizleyen KIRA, programlanan alanı temizledikten sonra hem şarj olmak hem de kirli su deposunu boşaltmak için park istasyonuna kendi başına geri dönüyor.

Yol Planlaması programı sayesinde sabit objeler arasından en etkili temizlik yolunu çizerek tüm alanın en etkili şekilde temizlenmesini sağlayan KIRA B 50, hem enerjiden hem de su ve temizlik ürünlerinden tasarruf ediyor.

KIRA, ön süpürücüsüyle serbest tozları toplamaya yardımcı olurken aynı zamanda mikrofiber ve standart fırça ile de kombine edilerek her türlü zeminde ve kirde oldukça etkili sonuçlar elde ediyor. Akıllı temizlik robotu, katı partikülleri de katı atık haznesine atarak emiş hortumunun muhtemel tıkanma riskini kendi kendine tamamen ortadan kaldırıyor.

KIRA B 50, sahip olduğu hassas sensör teknolojisi sayesinde de önüne çıkan cisimleri algılayarak üstün güvenlik teknolojisi sunuyor. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI