radyobir
radyobir

Gürsel Tekin fal baktırdı: "Başkanlık gözüküyor!..

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Söz konusu seçimin 'klasik' olmadığını vurgulayan Tekin, "Gidip genel başkanımla konuştum. Yaklaşık 3 yıldır İstanbul'da hazırlıklarım var, projelerimiz var" dedi. Tekin, kahve falı da baktırdı.

15 Kasım 2018 07:43 | Güncelleme :15 Kasım 2018 09:02 | Kategori:

Daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) için yarışa hazır olduğunu açıklayan Tekin, "Gidip genel başkanımla konuştum. Yaklaşık 3 yıldır İstanbul'da hazırlıklarım var, projelerimiz var. 39 ilçenin tamamına hakimim. 785 mahalleyi dolaşmış insanım" dedi.

— İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Gürsel Tekin kahvesini içtikten sonra, falına baktırdı ve "Başkan adaylığı gözüküyor" dedi.

'İSTANBUL'DAN AYRILAN İZMİR'E GİDİYOR'

"Türkiye'nin gerçek gündemini televizyonlarda görmek mümkün değil. Son 10 yılda 140 bin çocuk kayıp" ifadesini kullanan Tekin, şunları kaydetti:

— Buna Ortadoğu coğrafyasından gelen ailelerin çocukları dahil değil. Bu kadar üzücü manzara varken, bunları TV'de görmek mümkün olmuyor. Bir yılımız FETÖ, bir yılımız papazla, bir yılımızı da ‘Kim belediye başkanı olacak'la geçiriyoruz. AKP'nin en güçlü olduğu yerler sivil toplum örgütleri. Kamu desteği alan, kamu yararına faydalanan vakıflar iktidara çalışıyor. İstanbul'da 2015-2018 arasında 400 bini aşkın kişi İstanbul'dan ayrıldı. Aynı dönemde 650 bin de yeni göç aldı. İstanbul'a gelenlerin başında Vanlılar var. İstanbul'dan ayrılan ise daha çok İzmir'e gidiyor.

Saygı Öztürk (Sözcü)


Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI