radyobir
radyobir

Güzel asistanlar...

Yaptığı organizasyonlarla ziyaretçilerine ilkleri yaşatan Hilltown Alışveriş Merkezi, önceki gün de renkli anılar hediye etti. 'Kişiye özel' tasarımların yapıldığı alanda gerçekleştirilen ilginç tanıtım büyük beğeniyle karşılandı.

07 Ocak 2018 20:44 | Kategori: Magazin

Hilltown AVM, parfüm dünyasının en ünlü markaları için birbirinden özel kokular tasarlayan dünyaca ünlü parfümor Mark Buxton’u ağırladı.

Hilltown için özel koku tasarlayan İngiliz Mark Buxton'a ünlü mankenler Şenay Akay ve Ece Gürsel asistanlık yaptı.

İlk kez böyle bir etkinlikte bulundukları için çok mutlu olduklarını dile getiren Şenay Akay ve Ece Gürsel,  "Bizim için inanılmaz bir deneyim oldu" dedi. Ünlü mankenler güzellikleriyle göz doldurdu.

Şenay Akay "Kadın mis gibi kokmalı pırıl pırıl olmalı.Şu an herkes mutlu çünkü kokular bizi rahatlattı, enerji verdi" diyerek kokunun ne denli önemli olduğunu vurguladı.

 Ece Gürsel ise "Yıllardır aynı parfümü kullanırım, İnsanlar beni artık kokumdan tanıyor. Kokuların nasıl birleştiğine ve parfümün nasıl ortaya çıktığına ilk kez şahit oldum. Mark Buxton gibi biriyle çalışmak benim için unutulmaz bir anı oldu" diyerek mutluluğunu dile getirdi. 

Büyük bir izleyici kitlesinin bulunduğu etkinlikte Mark Buxton, kokunun günlük hayattaki rolüyle ilgili önemli tüyolar da verdi.

Etkinlikte Mark Buxton'un Hilltown AVM'ye özel olarak tasarladığı koku baloncuları bir anda uçmaya başlayınca ziyaretçilerden alkışlar ve kahkahalar yükseldi.

Kendisi için özel parfüm hazırlanan ilk AVM olma özelliğini taşıyan Hilltown, 300 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilere bu parfümlerden hediye etti.

Hilltown AVM Müdürü Gökay Uzar, "Misafirlerimizle aramızda bir koku bağı olsun istedik ve sanırım başardık" açıklamasında bulundu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI