radyobir
radyobir

Güzelliğiyle yıllara meydan okuyor...

Güzelliği ile göz kamaştıran başarılı sanatçı Sibel Can, önceki gece Kerki Ve Solfej'in düzenlediği etkinlikte Ankara Congresium'da sevenleriyle buluştu.

25 Kasım 2018 11:25 | Kategori: Magazin

Sahneye alkışlar eşliğinde çıkan Sibel Can, programına sevilen parçalarından "Kış Masalı" şarkısı ile başladı. Can eski ve yeni albümünden bir çok şarkısını Ankara'lı sevenleriyle birlikte coşkulu bir şekilde hep bir ağızdan söyledi. Şarkı aralarında müzikseverlerle sık sık sohbet etmeyi ihmal etmeyen ünlü sanatçı, ögretmenler gününü unutmayarak '' Başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün öğretmenlerimizin, öğretmenler günü kutlu olsun. Bu gece seslendireceğim bütün şarkıları ögretmenlerimiz için. Onlar bizim herzaman baştacımız olucak.. ''sözleriyle etkinlik alanını tıklım tıklım dolduran binlerce dinleyeciler tarafından dakikalarca alkışlandı. İki farklı kostüm ile sahneye çıkan başarılı sanatçı, güçlü sesinin yanı sıra sahnede ki muhteşem danslarıyla da adeta yıllar meydan okuyarak sevenlerinden tam not aldı.

Programının ikinci yarısına hareketli şarkılarıyla hızlı bir giriş yapan Sibel Can, seyirciler arasında kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen küçük bir hayranını kırmayarak sahneye davet etti. Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan küçük hayranı Can'a ''Size öncelikle çok teşekkür ederim sizinle birlikte fotoğraf çektirmek benim için çok büyük bir hayaldi. Hayalimi gerçekleştirdiğiniz için teşekkür ederim' 'sözleriyle ünlü sanatçıya teşekkür etti. Küçük hayranın bu sözleri karşısında sahnede duygusal anlar yaşayan güzel sanatçı' 'Benim hayatımda kazandığım en büyük servetlerden biride sizin sevgilerinizi kazanmak' 'diyerek bu örnek davranışıyla sevenlerinin gönlünü bir kez daha fethetti.

Yaklaşık iki buçuk saat sahnede kalan Sibel Can Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden Zeki Müren' in sevilen parçalarından 'Şimdi Uzaklardasın' şarkısını seslendirerek ünlü sanatçıyı andı.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI