radyobir
radyobir

Hadise'den şok iddialar!..

Güzel şarkıcı Hadise, İstinyepark'taki Zuma'da yemek yedi. Mekan çıkışı habercilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı samimi açıklamalarda bulundu.

09 Kasım 2017 03:00 | Kategori: Magazin

Son günlerde "O Ses Türkiye"deki yarışmacı Dodan Özer ve Fransız model Aurelien Muller’le çıkan aşk haberlerine cevap veren şarkıcı, "Çok şey yazıldı hakkımda bir haftada. Bir Dodan’la yazdınız. Bir klibimde rol alan modelle yazdınız. N’olur yazmayın. Okudukça ben gülüyorum. Hiç kimse yok hayatımda” dedi.

Aşka inanmadığını söyleyen Hadise, "Ben aşka inanmıyorum. Aşk diye bir şey yok. Bence güven var, sevdiğiniz kişiye değer vermek var” dedi.  

Böcek yerleştirildiğini düşünüyor

‘O Ses Türkiye’ yarışmasındaki arkadaşı Murat Boz’un yazın Bodrum’da sevgilisi Aslı Enver ve ailesiyle Gümüşlük’teki villasında konuşurken, seslerinin gizlice kaydedilip yayınlandığını söyleyerek mahkemeye şikayette bulunan Boz’a "Şöhret sahibi kişilerin belli ölçülerde haklarında çıkan dedikodulara ve özel hayatlarıyla ilgili haberlere katlanmak zorunda olduğu” belirtti.

Hadise, "Buradan beni çıkarken çekebilirsiniz. Ama evinize işitme cihazı yerleştirmek ve dinlemek nedir. Biz ünlüyüz diye insan değil miyiz?” dedi. Muhabirlerin, "böcek mi yerleştirilmiş?” sorularına şarkıcı, "Aynen öyle. Ben Murat’la konuştum. O çok üzgün bu işin peşini bırakmayacak” dedi.

Muhteşem bir kadın

Yarışma programındaki jüri üyesi Yıldız Tilbe’yle ilgili konuşan şarkıcı, "Ben hayatımda böyle bir insan görmedim. O kadar değişik ki o kadar farklı yerden bakabilir ki herşeye, huzur dolu bir insan, iyi ki yanımızda, muhteşem bir kadın” dedi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI