radyobir
radyobir

Hakkari ve Sivas bembeyaz oldu!..

Türkiye'de soğuk e yağışlı hava etkisini göstermeye devam ediyor. Kars, Erzurum, Hakkari, Sivas beyaza büründü. Ankara'da da her yer bembeyaz. işte beyaza bürünen şehirlerimiz.

22 Kasım 2014 10:51 | Güncelleme :22 Kasım 2014 12:46 | Kategori:

Hakkari’de gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı, kent merkezi ve yüksek kesimleri beyaza bürüdü. Kar yağışı nedeniyle 7 köy 14 mezranın yolu kapandı.
Dün akşam saatlerdinden itibaren etkili olan yağmur, bu sabaha doğru yerini kar yağışına bıraktı. Yoğun kar yağışı ile birlikte kent merkezi ve yüksek kesimler beyaz örtü ile kaplandı. Kent merkezindeki kar kalınlığı 5 santimetreyi bulurken, yüksek kesimlerde 30 santimetreye ulaştı. Sabah iş yererinin kepenklerini açanlar, iş yerlerinin önündeki karları temizlemeye çalışırken, zaman zaman karla karışık yağan yağmur nedeniyle bazı caddelerde de su birikintileri oluştu.

BAŞKENT'İN YÜKSEK KESİMLERİNE KAR YAĞDI

Ankara'da şehir merkezine yağmur yağarken, yüksek tepelere kar yağdı. Gece saatlerinde hava sıcaklığının düşmesi sonucu yağan kar, havanın aydınlanmasıyla kesildi. Mamak ilçesindeki tepelerin beyaza büründüğü gözlendi. Başkentliler, kent merkezindeki ağaçların yeşil ve sarı tonlardaki yapraklarıyla tepelere düşen beyaz kar manzaralarını birlikte fotoğrafladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI