radyobir
radyobir

Hakaret davalarını geri çekiyor!..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe Kongre Kültür Merkezi açılışında ve şehitleri anma programında konuştu. Erdoğan, kendisine yapılan hakaretlere açtığı davaları geri çekeceğini duyurdu. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Batı'nın takındığı tutumu eleştiren Erdoğan, "Birileri bize akıl veriyor Batı'dan, geçmiş olsun. Ama ardından bir şey daha söylüyor, "bu açığa alınanlar sebebiyle endişeliyiz" diyorlar. Siz işinize bakın. Benim ülkemde darbe olacak ve benim ülkemde 237 şehidim, 2191 yaralımız olacak, bir tane kalkıp taziyede bulunacak ardından 9 nasihat vereceksin. O aklı kendinde sakla." diye konuştu.

30 Temmuz 2016 08:40 | Güncelleme :30 Temmuz 2016 08:48 | Kategori:

Açılışı yapılan Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nin tüm millete hayırlı olması dileğinde bulunan Erdoğan, "15 Temmuz gecesi 170'i sivil, 62'si polis ve 5'i de asker olmak üzere 237 şehit verdik. Bugün saat 19.00 itibarıyla yaralı sayımız 2 bin 191. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına, milletimize başsağlığı diliyorum." dedi.

'ŞAHSIMA HER TÜRLÜ SAYGISIZLIĞI, HAKARETİ YAPANLARI BİR KEREYE MAHSUS AFFEDİYORUM'

"Şu ana kadar şahsıma her türlü saygısızlığı, hakareti yapanları bir kereye mahsus olarak, davalarımı çekiyorum ve affediyorum. Zira asıl bu imkanı doğru değerlendiremezsek millet bizim yakamıza yapışma hakkına sahip olur diye düşünüyorum. Onun için siyasetçiler başta olmak üzere, toplumun tüm kesimlerinin, ülkemizin önündeki bu gerçeğe, bu hassas duruma uygun şekilde davranacaklarına inanıyorum."

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI