radyobir
radyobir

Hala lisansı yok!..

Fenerbahçe'nin 15 milyon Euro'luk yıldızı Diego Ribas'ın hala lisansı çıkarılamadı.

22 Ağustos 2014 08:05 | Güncelleme :22 Ağustos 2014 11:11 | Kategori:

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe, transfer piyasasına da hızlı girmişti. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Atletico Madrid forması giyen Diego'yla görüşmelere başlandığı, 17 Mayıs'ta Kamu Aydınlatma Platformu'na bildirildi. Sambacı, 3 yıllık resmi imzayı ise 12 Temmuz'da Şükrü Saracoğlu'nda düzenlenen törende attı. Sepehan ve Sheffield United maçlarında Sarı-Lacivertli formayı giydi. Ancak aradan neredeyse 40 gün geçmesine rağmen yabancı kontenjanı nedeniyle Diego'ya bir türlü lisans çıkartılamadı. Brezilyalı yıldız sakatlıktan yeni çıktığı için Galatasaray karşısında oynayamayacak. Ancak hazır hale gelse bile bu durum değişmeyecek gibi görünüyor!

'Dereağzı'na gidin çalışın

Yönetim, Joseph Yobo, Cristian Baroni ve Milos Krasic'i gözden çıkarttı ama bir türlü elden çıkaramadı. Yobo'ya teklif yok, Baroni ayrılmak için para talep ediyor, Krasic'e gelen teklifler ise çok düşük. Normalde üç oyuncu U21 takımıyla çalışıyordu ancak bu ekip de Topuk Yaylası'na gitti. Teknik heyet de Yobo, Krasic ve Baroni'ye haber gönderdi: Gidin Dereağzı'nda çalışmalara devam edin.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI