radyobir
radyobir

HALATA TAKILDI

Suriyeli genç, ayağı teknelerin halatlarına takılınca dakikalarca suyun içinde kaldı.Boğulma tehlikesi geçiren genci denizden vatandaşlar çıkardı; durumu kritik.

02 Eylül 2014 09:46 | Kategori: Yaşam

Arkadaşlarıyla Bostancı Sahili'nde denize giren Suriye uyruklu bir genç, ayağı teknelerin halatlarına takılınca dakikalarca suyun içinde kaldı. Boğulma tehlikesi geçiren genç, bir süre sonra vatandaşlar tarafından denizden çıkarıldı. İşte bundan sonra yaşanan can pazarı, sahildeki bir amatör kameraya takıldı. Bazı vatandaşlar, bilinci yerinde olmayan gence ilkyardım uygulamaya çalıştı. Bu arada, 112 Acil'den de ambulans istendi. Ancak vatandaşlar ambulansın gecikmesi üzerine tepki gösterdi. Olay yerine ilk olarak polisler geldi.

ARKADAŞLARI GÖZYAŞLARI İÇİNDE İZLEDİ

Bazı vatandaşlar polise de tepki gösterdi. Bu sırada, Suriyeli gencin sahile birlikte geldiği arkadaşları ise gözyaşları içinde çaresizce olan biteni izledi. Sonunda olay yerine gelen sağlık ekibi gence hemen müdahale etti. Kalp masajı yapılan Suriyeli, sedyeyle hızlı şekilde ambulansa taşındı. Hastaneye kaldırılan Suriyelinin durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI