radyobir
radyobir

Haluk Levent gözaltına alındı!..

Son dakika! Şarkıcı Haluk Levent, "resmi belgede sahtecilik" suçlamasıyla arandığı gerekçesiyle Ankara'da gözaltına alındı. Twitter'dan konuya ilişkin açıklama yapan Haluk Levent, "12 yıl önce bir evrakta benim imzam var mı yok mu diye soruldu. 12 yıl önce!! Yok dedim çıktım... Savcı ile işim 2.5 dakika sürdü... Hiç bir sorunum yok." dedi

03 Haziran 2018 13:46 | Güncelleme :03 Haziran 2018 14:13 | Kategori:

İstanbul 8. Asliye Ceza Mahkemesince, "resmi evrakta sahtecilik" suçlamasıyla aranan şarkıcı Haluk Levent'in, Çankaya ilçesinde bir otele kayıt yaptırdığı tespit edildi.

AA'nın haberine göre, otelde polis ekiplerince gözaltına alınan Levent'in emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

HALUK LEVENT'TEN AÇIKLAMA GELDİ

Twitter hesabından konuya ilişkin açıklama yapan Haluk Levent, "Arkadaşlar eski günler yok artık. Artık sosyal medya var. Artık tutuklandı vs yok!!! 12 yıl önce bir evrakta benim imzam var mı yok mu diye soruldu. 12 yıl önce!! Yok dedim çıktım... Savcı ile işim 2.5 dakika sürdü... Hiç bir sorunum yok..." dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI