radyobir
radyobir

Hamzaoğlu, Denizli'ye verdi veriştirdi

Galatasaray'dan olaylı biçimde ayrılan Hamza Hamzaoğlu, sarı kırmızılı takımın Mustafa Denizli döneminde geriye gittiğini ve umut vermediğini söyledi.

07 Ocak 2016 13:46 | Kategori:

Galatasaray'dan ayrılmasının ardından Bursaspor'un başına geçen Hamza Hamzaoğlu, sarı kırmızılı takımın, Beşiktaş ile farkı kapatamayacağını öne sürdü.

Galatasaray'ın Mustafa Denizli yönetiminde iyi oynamadığını savunan Hamzaoğlu, "11 puanlık fark kapatılmayacak gibi duruyor. Maalesef Galatasaray biraz geriye düştü. Oynanan oyun da umut verici değil. İşleri zor gözüküyor ama her şey değişebilir. Şu anki görüntüde zirveye ortak olmaları zor olduğunu gösteriyor" dedi.

"ENKAZ BIRAKMIŞIZ GİBİ ALGI YARATILIYOR"

Lider Beşiktaş ile arasındaki 11 puanlık farkın kendisine yıkılmak istendendiğini belirten Hamzaoğlu, şunları söyledi:

"Galatasaray'dan ayrılmak mutlu etmedi, üzüldük. Puan olarak iyiydi ama futbol olarak kimseyi tatmin etmeyen Galatasaray vardı. Diyaloglar çok iyiydi. Güzel bir sezon geçirdik ama bu 3 kupayı biz almadık. Sadece başındaydık antrenörleri olmaktan gurur duyduk. 20 şampiyonlukta herkesin emeği var. Fatih Terim'in tek başına aldığı yıldız var, bana 20. si nasip oldu sadece. Çorbada tuzumuz olduğu için kendimizi mutlu sayıyoruz. Bize göre anlamsız bir ayılıktı. Her şey dört dörtlük değildi ama kötü de değildik. Enkaz bırakmışız gibi algı yaratılıyor. 11. hafta ayrıldık, Rize maçı sonrası ayrıldık. O maçta kazanmak için her şeyi yapmıştık. 3-3 de bitirebilirdik. İleri gitmelerini söylemiştim. Kazanmaya giderken kaybetmiştim. O maçla birlikte 5 puan gerideydik. Sadece algı yaratılması beni üzüyor."

"GALATASARAY'DAN HEPSİNİ ALIRIM"

Hamzaoğlu, Galatasaray'ın en çok eleştirilen isimleri Umut, Sabri, Bilal ve Jem Karacan'a da sahip çıktı. Sarı kırmızılı takımın göndermesi durumunda bu oyunculara talip olduğunu belirten Hamzaoğlu, "Galatasaray'dan oyuncuya talip olmak orada huzursuzluk çıkartır ama orada her oyuncumun arkasındayım. Onlar ayrılık isterse ve benim de ihtiyacım varsa her oyuncuyu alabilirim. Umut Bulut, Sabri, Bilal, Jem... Kim olursa olsun. Hepsinden memnundum" dedi.
Galatasaray, Mustafa Denizli yönetiminde çıktığı 6 lig maçında 9 puan (2 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet) topladı.

"EN ÇOK ONLAR AĞLIYOR"

Hamza Hamzaoğlu, Türk futbolundaki yanlışlara dikkat çekerek, "Ülkemizde istikrar yakalanamıyor... Kulüplerimiz sürekli kongre telaşı ve antrenör telaşı içinde. Tabii bundan sebeplenen insanlar var, böyle olmasını istiyorlar. Bazı muslukları kapanır. Onlar bu istikrarı istemiyor. Böyle bir düzen içindeyiz. Kim ne derse desin biz teknik direktörleriz. Bu işe yapmaya devam edeceğiz, nereye varırız bilemiyorum. En çok ağlayanlar da maalesef onlar" diye konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI