radyobir
radyobir

Hande Yener kükredi: "Mahkemede görüşeceğiz"

Hande Yener, yeni albüm çalışması için önceki gece Etiler'de stüdyoya kapandı. Geç saatlere kadar kayıt yapan şarkıcıyı nişanlısı ümit Cem Şenol yalnız bırakmadı. Neden sonra stüdyodan ayrılan Hande Yener, son günlerde Seren Serengil ile sosyal medya üzerinden yaşadığı kavgayla ilgili konuştu.

29 Aralık 2017 02:06 | Kategori: Magazin

Seren Serengil’in üstsüz fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Yener, bunun ‘Kadın Şiddeti’ şeklinde yansıtılmaya çalışılmasına tepki gösterdi.

Yener, "İnsanlar olaya böyle ucuz bakmasınlar. Olay: bir starla, ona taş atmaya çalışan ne idüğü belirsiz, mesleği ne olduğu bilinmeyen, televizyonlarda yaygara çıkaran, bir haftadır beni alaşağı etmeye çalışan bir fake (sahte) starın kankası… Kimse "kadın savaşı” bilmem ne demesin… Çünkü ben vicdanlıyımlıdır. Kadınlar için yapılan sosyal sorumluluk projelerinde varım. Başka kadınları da hiçbir zaman ezmedim. Ben farklı görünenlerin nasıl olması gerektiğini hatırlatıyorum. İnsanlara 'Göründüğün gibi ol' mesajı veriyorum. İlla dayak mı yemem gerekiyor benim de; bu yapılan şiddet değil de nedir?... 17 yıllık her saniyesi dolu dolu olan emeğime benim biri bön bön bakarak atıp tutamaz. Kim bu küçük Demet Akalın mı? Büyüğü bitti, küçüğü mü geldi? Şu anda bu konunun son noktasını koyuyorum, gerisi Türk mahkemeleri olacak. Hala 'radyolara parayla çaldırdığımı iddia ediyor. O dekontları gösterecek hakime. Sonra sakın uzlaşma istemesin sakın! Bu iddialarının arkasında dursun. Ayrıca ben ne yapmışım. Google’da olan bir fotoğrafı alıp koymuşum. Ardından Madonna’nınkini de koydum. İnsanlarda birazcık mizah olsun. Öyle her şeyi drama - queen yapmasın" şeklinde konuştu.

Yener son olarak muhabirlerin "Bu savaş mahkemede biter mi?’’ sorusuna ‘’Evet şu an mahkemelik olduk aslında benim konuşmamam lazım mahkemede görüşeceğiz’’ şeklinde yanıt verdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI