radyobir
radyobir

Harbiye'de MFÖ rüzgarı...

7'den 70'e herkesin bildiği şarkılarıyla Türk Pop Müziği'ne yön veren efsane grup MFÖ, önceki akşam Harbiye Açıkhava'yı coşturdu.

12 Ağustos 2017 02:18 | Kategori: Magazin

Konserin açılışını "Kendi Kendine” ismini verdikleri yeni albümlerindeki yepyeni şarkılarıyla yapan Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur müzikseverlere unutulmaz bir akşam daha yaşattı. ‘Mazhar Fuat Özkan’ üçlüsü yıldızların altında kuşakları bir araya getirdiği konsere, "Hep beraber MFÖ şarkıları söylemeye hoşgeldiniz. Yalnız bu sefer biraz farklı olarak, yeni albüm yaptık. Belki bu yeni şarkılarımıza eşlik edemeyeceksiniz ama mecburen dinleyeceksiniz” esprileriyle başladı. Konser kahkahalar ve alkışlar eşliğinde dillere pelesenk olmaya aday yeni şarkılar "Aşkın Kenarından”, "Emin misin”, "Beyaz Sayfa” ile başladı. Mazhar Alanson yeni gözbebekleri "Aşkın Kenarından” şarkısı için "Biz görür müyüz bilmem ama ileride çocuklar, sizin ‘Güllerin İçinden’ şarkısını dinlediğiniz gibi dinleyecek” dedi.



Mini akustik performanslarının ardından Mazhar Alanson "Neden oturuyoruz? Akustik çalınca oturmak icap ediyor. Artık kalkıyoruz. Bizim konserlerde her şey hep birlikte yapılır. Utanmayın, bakın ben bile şarkı söylüyorum” dedi ve Harbiye kahkahalara teslim oldu.

Müzik şöleni, ‘Ele Güne Karşı’, ‘Sarı Laleler’,  ‘Sakın Gelme’, ‘Psikopat’, ‘Ali Desidero’, ‘Diday’gibi herkesin hayatına dokunmuş, sevilen şarkılarla devam etti. Toplamda 3 saat sahnede kalan MFÖ’nün tüm şarkıları yaklaşık 5 bin seyirciyle hep bir ağızdan söylendi!



MÜZİĞİN 3 BABASINDAN 3 KEZ BİS!

Konser bitiminde seyirci hep bir ağızdan "Ele Güne Karşı”yı söyleyince, müziğin babaları alkışlar ve ıslıklar eşliğinde tekrar sahneye çıkarak ‘Türküz Türkü Çağırırız’ ve ‘Sude’ şarkılarıyla hafızalara kazınacak bir bis yaptı. Dinmeyen alkışların ardından, efsane grup, bir bis daha yaparak "Bodrum Bodrum”şarkısını seslendirdi. Binlerce seveninin yoğun isteği üzerine 3. bisleri için, adeta hat trick yaparak tekrar sahneye çıkan MFÖ, "Ele Güne Karşı”yı da söyledikten sonra, Harbiye’yi dolduran beş bin kişilik coşkulu kalabalığa "Sizleri çok seviyoruz” diyerek veda etti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI