radyobir
radyobir

Harun Kolçak yaşamını yitirdi!..

Bir süredir tedavi gördüğü hastalık nedeniyle iki gün önce Maslak'taki özel bir hastaneye gelen ve tedavisine hastanede devam edilen ses sanatçısı Harun Kolçak, saat 23.00 sıralarında 62 yaşında hayatını kaybetti. Kolçak'ın doktoru Oktar Asoğlu, ünlü sanatçının prostat kanserine bağlı böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı. Kolçak'ın cenaze namazının cuma namazına müteakiben Teşvikiye Camii'nde kılınacağı ve Gemlik'e defnedileceği öğrenildi.

20 Temmuz 2017 05:00 | Güncelleme :20 Temmuz 2017 07:48 | Kategori: Yaşam

Bir süredir prostat kanseri tedavisi gören Harun Kolçak'tan acı haber geldi. Ünlü sanatçı hayatını kaybetti. Kolçak'ın vefat haberi NTV Radyo ve Kralpop Radyo'nun twitter hesaplarından duyuruldu.

Acıbadem Maslak Hastanesi sanatçıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Sanatçı Harun Kolçak, 19 Temmuz 2017, saat 22.55'te Acıbadem Maslak Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Bir süredir prostat kanseri tedavisi gören ünlü sanatçının sağlık durumu ile ilgili Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Demir şu açıklamayı yaptı,”Değerli sanatçımız Harun Kolçak ileri evre küçük hücreli metastatik prostat karsinomu tanısı ile izleniyordu. Hem onkolojik tedavi hem de yoğun destek tedavisine rağmen, kendisini ileri evre hastalık sonucu kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun. Kendisine Allahtan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.”

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI