radyobir
radyobir

Hasret giderdi!

Güzel oyuncu Demet Özdemir, önceki akşam Beylerbeyi İncir Altı meyhanesinde görüntülendi.

31 Ocak 2018 02:34 | Güncelleme :30 Ocak 2018 13:38 | Kategori: Magazin

Final yapan 'No 309' adlı dizideki bazı arkadaşlarıyla görüşmeyi sürdüğünü söyleyen oyuncu, "Bizim dizimiz bitti, ama biz kopamadık. Çünkü bizim ekip şahane idi" dedi.

Yeniden ekranlara dönüş sinyali veren güzel oyuncu, "O kadar çok proje teklifi geliyor ki, tek tek hepsini okuyorum. Biliyorsunuz beş yıl romantik komedi yaptım, artık farklı işler yapmak istiyorum. İnternet dizilerinden de teklif alıyorum, ama dediğim gibi Eylül'e kadar hiçbir projede yer almayacağım" cevabını verdi.

"Oğuzhan benim hiç sevgilim olmadı"

Temmuz ayında Oğuzhan Özyakup'la Bodrum tatile çıkan Demet Özdemir, o günden sonra bir daha futbolcu ile görüntülenmemişti. Oğuzhan Özyakup ile ilişkisi merak edilen güzel oyuncu, "Arkadaşlar şu an gerçekten bir sevgilim yok, ayrıca biz Oğuzhan'la hiç sevgili olmadık. Oğuzhan benim arkadaşım olur, eğer sevgilim olursa size söz veriyorum. Gerçekten bir sevgilim olursa, elinden tutup herkese bu benim sevgilim diye haykıracağım" cevabını verdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI