radyobir
radyobir

Hayal dünyasında gerçek bir macera….

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Reji Yardımcılarından, Nazlı İktu'un oyuncağının hikayesini yazdığı Emre Şimşek'in resimlediği ve Yayın Yönetmenliğini Aslı Tunç'un yaptığı, Epsilon Yayın Evi tarafından basılan PONPON (Minik Tavşanın Büyük Macerası) çocuk kitabı çıktı.

31 Ocak 2020 10:59 | Kategori: Kültür & Sanat

"Ponpon bir oyuncak mı? Yoksa oyuncak taklidi yapan bir tavşan mı? Cevabı, gökkuşağı gibi renkli ve heyecan dolu bu macerada gizli. Bu hikayeyi okuduktan sonra oyuncaklarınıza, ailenize, çevrenize ve arkadaşlarınıza farklı gözle bakacaksınız.

Kitap merak uyandırıcı hikayesi, eğlenceli çizimleri ve renkli tasarımıyla okuma ve izleme sürecini keyifli bir oyuna dönüştürüyor.

Nazlı İktu, "Hayal ettiğiniz her şey gerçektir” demiş Picasso. Ben oyuncak tavşanımı o kadar çok sevdim ki hayalimde öyküsünü canlandırdım ve çocukların minik kalplerinden canlanmak üzere kitaba dönüştüğünü, çocukların hayal kurmaktan hiç vazgeçmemesini ve sıkıca tutunmasını dile getirdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI