radyobir
radyobir

Hayvanlar için yapımcıdan barınak sözü aldı

Yapımcılığını Staff filmin yaptığı yönetmenliğini ise Hatice Memiş'in üstlendiği "Kalk Gidelim" dizisi 18 Kasım Cumartesi günü seyircisiyle ilk defa buluştu.

21 Kasım 2017 02:19 | Kategori: Magazin

İlk bölümüyle sosyal medya da ilgi gören dizi, oyuncu kadrosuyla da adından söz ettirdi. Başrollerini Ufuk Özkan, Erkan Sever, Kerem Kupacı ve Ayça Varlıer'in paylaştığı dizide güzel oyuncu Ece Aydemir oyunculuk başarısıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Yeteneği ve başarılı oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Muğla'da çekilen diziden arta kalan zamanlarda hayvanlarla vakit geçiriyor. 
 
Hayvanları çok sevdiğini söyleyen Ece Aydemir, "Setten arda kalan zamanlarda köyde vakit geçiriyorum. Doğaya aşık bir insanım, hayvanlarla vakit geçirmeyi çok seviyorum. Boş zamanlarımda onlarla ilgileniyorum özellikle hayvanlarla çekilen sahneleri dört gözle bekliyorum" dedi. Genç oyuncu bunun dışında dizinin yapımcısından sert geçecek kış ayı için köyde hayvanlara barınak yaptırtma sözü aldı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI