radyobir
radyobir

Hem alışveriş yaptı hem dükkan baktı

Usta şarkıcı Yılmaz Morgül,geçtiğimiz gün İstMarina Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.

12 Şubat 2019 12:49 | Kategori: Magazin

Akşam saatlerinde yalnız başına geldiği AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı.Şu sıralar çok yoğun olduğunu söyleyen başarılı sanatçı, " Şu sıralar çok yoğunum. 'Herkes Gülmek İster' adlı yazdığım bir oyunda başrol oynuyorum. 20 Mart'tan itibaren ise Amerika konserlerim başlıyor. Los Angeles ve New York'da sahne alacağım. Onun dışında tamamen kendi tasarımlarımı sergileyeceğim bir mağaza bakıyorum.Kendi markamı oluşturacağım" dedi. 

ANNEMDE TEMİZLİKÇİYDİ

Gazeteciler ile sohbet ettiği sırada yerleri silen temizlik personelini görür görmez dayanamayıp personelin elindeki paspası aldı. Ver ben sileyim yerleri diyerek temizlik personeline sarılan Morgül," Ben çok titizim ve temizlik hastasıyım. İlkokuldayken annemde temizlik personeliydi. O yüzden sizi görünce dayanamadım.Sizi çok seviyorum " diyerek yerleri sildi. 

YARDIMSEVER MORGÜL

Yılın Sanatçısı ödülüne layık görüldüğünü belirten Morgül," Devletin yüzlerce sağlık sosyal yardım vakfı ile dünyanın ve Türkiye'nin her noktasında ücretsiz konserler veriyorum. Gelirlerini de hastanelere ve okullara bağış yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde ise  yapmış olduğum down sendromlu çocukları için yardım çalışmalarımdan dolayı yılın sanatçısı ödülüne layık görülmüşüm onu alacağım. " ifadelerinde bulundu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI