radyobir
radyobir

Hem güzel hem boksör

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen 'Miss Eurasia Güzellik Yarışması'nda ikinci olan 23 yaşındaki Marina Perednenko, güzelliğiyle olduğu kadar hobileriyle dikkat çekti.

05 Haziran 2014 13:00 | Kategori: Magazin

Estonyalı Marina Perednenko, hukuk okumasının yanı sıra profesyonel olarak boks sporu ile uğraşıyor. Düzgün fiziğini spora borçlu olduğunu belirten Perednenko, "Babam profesyonel boksör. Estonya'da boks eğitim kulübü işletiyor. Ben de küçük yaştan bu yana yanında yer aldım. Profesyonel ligde ringe çıktım. Boyumun ve kollarımın uzun olması ringde bana avantaj oldu" dedi. Yarışmadan önce derece alarak ülkesine dönmek istediğini söyleyen Perednenko, aynı zamanda mankenlik yapıyor. Sensimar Otel'de, F Ajans organizatörlüğünde gerçekleştirilen Miss Eurasia Güzellik Yarışması'nın finalinde 17 ülkeyi temsil eden güzeller podyuma çıkmıştı. Beşiktaşlı eski futbolcu Pascal Nouma ile Elif Ece Uzun'un sunuculuk yaptığı gecede İspanya'yı temsil eden Aminat Tinaeva birinci seçilmişti. Marina Perednenko'nun ikinci olduğu yarışmada Kazakistan güzeli Alina Isıyamova üçüncü, Türkiye güzeli Ayça Bölükbaşı dördüncü oldu.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI