radyobir
radyobir

Hem öldürdü, hem evi ateşe verdi!..

Tokat'ın Turhal ilçesinde evli ve bir çocuk annesini bıçaklayarak öldüren şahıs, kadının kaynanasını da yaraladıktan sonra evi kundaklayıp kayıplara karıştı. Yangından 4 aylık bebek yara almadan kurtarıldı.

29 Eylül 2017 17:55 | Güncelleme :29 Eylül 2017 18:58 | Kategori:

Tokat’ın Turhal ilçesinde evli ve bir çocuk annesini bıçaklayarak öldüren şahıs, kadının kaynanasını yaraladıktan sonra kaçarken evi de kundakladı. Yangından 4 aylık bebek yara almadan kurtarıldı.



Edinilen bilgiye göre, Turhal ilçesi Mevlana Mahallesi Çamlıbel Sokak'ta kiralık iki katlı müstakil evde yaklaşık 9 yıldır ikamet eden Dursuniye Tunç (26) ile kaynanası Gülcihan Köçer (50) bıçaklı saldırıya uğradı. Henüz kimliği tespit edilemeyen bir şahıs iki kadını bıçakla yaraladıktan sonra eve benzin döküp ateşe vererek kaçtı. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan Gülcihan Köçer, ağır yaralanan gelini Dursuniye Tunç’u sürükleyerek dışarı çıkartıp yardım istedi. Alevlerin arasında kalan 4 aylık bebek ise mahalle sakinleri kurtardı. 



Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, 112 acil yardım ekipleri genç kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. Olayda yaralanan Gülcihan Köçer ve kız çocuğu ambulansla Turhal Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerinden kaçan şahıs yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI