radyobir
radyobir

Hem sette hem evde baba!..

Star'ın fenomen dizisi "İstanbullu Gelin"'in sevilen başrol oyuncusu Özcan Deniz, hem evde hem de sette baba olmanın heyecanını yaşıyor.

08 Kasım 2018 02:37 | Güncelleme :08 Kasım 2018 08:22 | Kategori: Magazin

Geçtiğimiz yaz oğlu Kuzey’in doğumu, İstanbullu Gelin’de ise Faruk- Süreyya aşkının meyvesi Yaz bebeğin aileye katılması ile Özcan Deniz çiftte baba oldu. Evde oğlu Kuzey ile yakından ilgilenen oyuncu sette ise  Yaz Bebek’i (Ada Özdemir) kucağından indirmiyor.



Bebeklerle kamera karşısına geçmek kolay değildir, ancak evden antrenmanlı deneyimli baba Deniz; bu konuda hiç de zorluk çekmiyor. Üstelik Yaz Bebek’in sette en çok gülücük atıp anlaştığı isim de yine Özcan Deniz.



Yakışıklı oyuncunun tek şikayeti ise sette iken oğlunu çok özlemesi. Çocukları çok seven oyuncu babalık hakkında duygularını ise şöyle ifade etti:” Oğlumla geçirdiğim zaman tarif edilemez bir duygu. Sette Faruk olarak geçirdiğim babalık süreci oğlumu gün içinde daha çok özlememe ve bittiğinde ona koşmama neden oluyor. Tek kötü tarafı genelde eve gittiğimde uyumuş olması.”

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI