radyobir
radyobir

Hem tanıtım yaptılar hem dükkan aldılar

Bursa'nın seçkin inşaat firmalarından Atış Yapı, yüksek standartlarıyla kente değer katacak mega yaşam projesi Down Town için Bursa inşaat fuarında stand açtı.

13 Nisan 2018 13:15 | Kategori: Magazin

Fuarın ilk gününe projenin marka yüzü Burcu Esmersoy ve Özlem Yıldız katıldı. . Lüks konutlar, alışveriş merkezi, otel, üç farklı konseptte ofis kompleksi, kent müzesi, kolej, hastane ve üniversite olmak üzere sekiz farklı bileşenden oluşan mega yaşam projesinin son halini gören Esmersoy ve Özlem Yıldız yan yana iki dükkan almaya karar verdi. Atış yapı sahibi Murat Atış işle ayaküytü pazarlık yapan sunucular biri restoran biri spor salonu olacak şekilde yan yana iki dükkan içişi söz aldı. Proje tamamlanınca iki sunucunun Bursa’da iki dükkanı olacak.

Emlak konusunda şanlı olduğunu belirten Esmersoy” Proje çok güzel bize geleceğimizi güvence altına almak için bazı yatırımlar yapıyoruz, geçtiğimiz senelerde yatırım için aldığım evler kentsel dönüşüme giridi şimdi en az iki kat değerlenecek belki buda öyle olur” şeklinde konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI