radyobir
radyobir

Herkes kopan 4 parmağı aradı!

Çanakkale'de takla atan otomobildeki 2 kişi ağır yaralanırken, bir kişinin kopan dört parmağını bulabilmek için çevredekiler seferber oldu.

20 Nisan 2014 19:37 | Kategori: Yaşam

Çanakkale'nin Bayramiç'in İlçesi'nde, takla atan otomobildeki 3 kişiden kemeri takılı olan burnu bile kanamadan kurtulurken, diğer 2'si ağır yaralandı. Yaralılardan birinin kopan sağ elin dört parmağı kaza yerinde aranırken sadece biri bulunabildi.

Dalama Köyü'nden Bayramiç yönüne giden Alaattin Erkol (67), kullandığı 17 TN 114 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu Güzeltepe Mevkii’nde kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil savrularak takla attı.

Hurda dönen otomobil kemerleri takılı olmayan sürücüsü Erkol ile ön sağ koltukta oturan arkadaşı Mustafa Yalın (68) yaralandı. Arka koltukta oturan ve kemeri takılı olan Bayramiç Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde görevli doktor Tezer Çifti (27) ise kazayı yara almadan atlattı. Kazada başına darbe alan iki yaralıdan Yalın'ın sağ elinin dört parmağı da koptu. İki yaralıya ilk müdahaleyi kazayı yara almadan atlatan doktor Çifti, yaptı. Doktor Çiftçi, Yalın'ın kopan parmaklarını yerine dikilebilme ihtimaline karşı otomobilde aradı.

Ancak, bulamayınca, çevredeki meraklı kalabalıktan yardım istedi. Bunun üzerine çevredekiler, demir yığınına dönen otomobilin altında Yalın'ın kopan parmaklarını bulmak için seferber oldu. Ancak, parmaklardan sadece biri bulanabildi.

Yaralılardan Erkol. ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesi, Yalın ise Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan her iki yaralının da durumlarının ağır olduğu bildirildi. Yalın'ın kopan parmaklarından bulunabilen biri de dikilebilme ihtimali üzerine hastaneye gönderildi.

Jandarma, piknikten döndükleri öğrenilen üç kişinin içinde bulunduğu otomobilin yaptığı kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI