radyobir
radyobir

Heyelan 1 can aldı

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde atış poligonunda meydana gelen toprak kaymasında toprak altında kalan vatandaş yaşamını yitirdi

14 Nisan 2019 15:42 | Kategori: Yaşam

Olay, Arifiye ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan atış poligonunda meydana geldi. AA'nın haberine göre, bölgede fidancılık yapan İsrafil Şen (53),meydana gelen toprak kayması sonucu toprağın altında kaldı. Durumu gören çevredeki vatandaşlar hemen sağlık, itfaiye, polis ve AFAD ekiplerine haber verdi.

Olay yerine belediyeye ait kepçe ve çok sayıda ekip sevk edildi. Toprak altında kalan vatandaşı kurtarmak için ekipler seferber oldu. Olay yerine gelen Şen’in yakınları ise sinir krizi geçirdi.

TOPRAK ALTINDAN AĞIR YARALI OLARAK ÇIKARILDI

Ağır yaralı olarak toprak altından çıkartılan şahıs, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Konuyla ilgili inceleme başlatıldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI