radyobir
radyobir

Hipnozda itiraf etti!..

Karşı cinsle iletişim kuramayan 51 yaşındaki işkadını, nedenini öğrenmek için hipnoz edildi. Hipnoz sırasında küçükken tacize uğradığını anlattı.

04 Ekim 2018 05:23 | Kategori: Yaşam

Birbirinden ünlü işadamlarının gizlice gittiği Anadolu Yakası'ndaki bir hipnoz merkezi, geçtiğimiz aylarda şoke eden bir olaya ev sahipliği yaptı. İş ve cemiyet dünyasının 51 yaşındaki çok ünlü bir ismi, karşı cinsle ilişki kurmakta zorlandığı için arkadaşlarının tavsiyesiyle soluğu bu merkezde aldı.

Erkeklerle aynı ortamda tek başına kalmaktan dahi çekinen başarılı işkadını, bilinçaltında yatan nedeni öğrenmek için hipnoz edildi. Şoke eden gerçek ise bu sırada ortaya çıktı. 51 yaşındaki işkadını, uyutulduğu sırada hipnoterapiste çocukken yaşadığı Ankara'da yan evdeki komşusu tarafından tacize uğradığını anlattı. Ünlü işkadınını, tacizcinin kendisine "Bunu kimseye anlatırsan seni de anneni de öldürürüm" dediğini de anlattı.

Uyandığında farkında olmadan kendi anlattığı anılarını duyan sosyetik, şoke oldu. Tacizcisinin kimliğini bulmak için birkaç hafta uğraşan işkadını, mazisinden çıkan bu şoku atlatmak içinse şimdilerde Amerika'da tatilde...

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI