radyobir
radyobir

Hızır Reis fena yakalandı!..

ATV'nin fenomen dizisi 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da başrolü üstlenen Oktay Kaynarca, önceki gece Günay Restaurant'ta sahne alan Ebru Gündeş'i dinlemeye gitti.

20 Nisan 2018 02:51 | Kategori: Magazin

Mekana yakın arkadaşı Sezer Çakır ile giden başarılı oyuncu, eğlence sonrası Etiler'deki polis kontrolüne takıldı. Lüks aracı ile görevli memurların durduğu oyuncu, bir anda flaşların patlaması ile şaşkınlık yaşadı. Oktay Derelioğlu'ndan geçtiğimiz yıl boşanan ve aşk hayatında uzun süredir sessiz olan Sezer Çakır, şaşkınlık içinde hemen telefonuna sarıldı. Muhabirlerin sorularını duymamazlıktan gelen ikili, sonrasında müsaade isteyerek polis memurlarının görevlerini yapmasını istedi. 



"Sezer benim kardeşim gibidir"

Aracından inerek gazetecilerin yanına gelen Oktay Kaynarca, "Ben ne istiyorsunuz da yapmıyorum?.. Yeteri kadar çektiniz. Sanki film yapacaksınız" diye sitem etti.

Yapılan kontrollerde 0 promil çıkan usta oyuncu, muhabirlerin aşk sorularına net cevap verdi. Kaynarca, "Sezer benim kardeşim gibidir, ben zaten ya Emel'le (Müftüoğlu) gezerim, yada Sezer'le" dedi.

Yapılan işlemler sonrası aracına binen oyuncu, Sezer Çakır ile oradan ayrıldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI