radyobir
radyobir

Olaylı derbide 3 tutuklama!!..

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde çıkan olaylara ilişkin tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen ve aralarında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'i yaralayan S.D.'nin de bulunduğu 5 şüpheliden 3'ü 'silahla kasten yaralama' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

26 Nisan 2018 08:46 | Güncelleme :26 Nisan 2018 19:50 | Kategori:

Aralarında Şenol Güneş’i yaralayan şüpheli S.D.’nin de bulunduğu 5 şüpheli "silahla kasten yaralama” suçundan tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilmişti.



Olaylara karışan 4’ü çocuk 62 kişi hakkında işlem yapıldığı ve 4 çocuk için ayrı bir soruşturma başlatıldığı öğrenildi.



Şüphelilerden 8’inin emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı, soruşturma kapsamında gözaltına alınanların sayısının toplamda 47 olduğu bildirildi. 



Firari 5 şüphelinin ise aranmasına yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Diğer şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI