radyobir
radyobir

Hollywood'da şok ayrılık!..

Hollywood'un ünlü çiftlerinden Ben Affleck ve Jennifer Garner, boşanma kararı aldıklarını evliliklerinin 10'uncu yıl dönümünden bir gün sonra açıkladı.

01 Temmuz 2015 05:52 | Güncelleme :01 Temmuz 2015 13:04 | Kategori: Magazin

Aylardır boşanacakları yönünde iddialarla gündeme gelen Affleck ve Garner çifti ortak bir bildiriyle boşanma karalarını açıkladı. 

42 yaşındaki Affleck ve 43 yaşındaki Garner, 29 Haziran 2005'te dünyaevine girmiş ve bu evlilikten ikisi kız biri erkek üç çocuk sahibi olmuşlardı.

Los Angeles, New York, Montana ve Gürcistan'daki evleri dahil bütün mal varlıkların dağımı için uzmanlardan yardım alacak çift bu konuda bir uzlaşma sağlandıktan sonra boşanacak.

Güzel oyuncu, geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajında şöyle bir açıklamada bulunmuştu, "İlk çocuktan sonra her şey çok hızlı geçti. Çocuklar olmadan önce ne yapıyorduk inanın hatırlamıyorum. Üç çocuktan sonra şimdi yeni yeni birbirimize vakit ayırmaya başladık. Karşınızdaki insandan her zaman kur yapmasını bekleyemezsiniz. Şu sıralar kur yaptığımı söylemeyeceğim. Enerjim yok!



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI