radyobir
radyobir

İbrahim Erkal anısına albüm

11 Mayıs'ta hayatını kaybeden şarkıcı İbrahim Erkal'ın anısına hatıra albümü yapıldı.

21 Kasım 2017 02:24 | Kategori: Magazin

Erkal'ın yakın dostu Emre Hancı, 'Bi Dünya' adlı albümünü önceki akşam Maltepe ÇakılKeyf adlı mekanda tanıttı. Geceye Cengiz Kurtoğlu, Arif Susam, Gökhan Güney ve Murat Kurşun gibi ünlü isimler katıldı.

ERKAL'IN SON ŞARKILARI BU ALBÜMDE

Albümdeki şarkıları seslendiren Emre Hancı, "İbrahim Erkal abim için bu albümü hayata geçirdik. Kendisi albümün müzik direktörlüğünü üstlenmişti. Beyin kanaması geçirdiği geceden saatler önce birlikte akşam yemeği yemiştik. Kendisinin son eserleri bu albümde yer aldı. Onu ve tüm ailesini çok seviyorum. İnşallah onun son bestelediği şarkıları sevenlerine ulaştırabiliriz" şeklinde konuştu.

İKİZ KIZ ÇOCUĞU İSTİYORUZ

Murat Kurşun geceye 8 aylık oğlu Muratcan ve eşi Asena Toprak'la geceye katıldı. Kurşun, "Tam aile sanatçısı oldum. Sağolsun ki evlenen çiftler beni düğünlerinde görmek istiyor. Amerika'da gerçekleşecek iki düğüne katılamadım. Oğlumun hasreti çok başka oluyor. İnşallah bir daha ki sefere ikiz kız çocuğu istiyoruz" şeklinde konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI