radyobir
radyobir

İbrahim Tatlıses'le aramızda küslük kalmadı

İzzet Yıldızhan,önceki akşam Kıbrıs'taki Nuh-un Gemisi Deluxe Hotel'de sahne aldı. Sahne öncesi kameraların karşısına geçen Yıldızhan, uzun yıllardır arasının açık olduğu İbrahim Tatlıses'le alakalı soruları yanıtladı.

20 Ocak 2019 21:15 | Kategori: Magazin

Geçtiğimiz hafta annesi Leyla Tatlı'yı kaybeden İbrahim Tatlıses'in annesinin cenaze namazına katılan Yıldızhan,"Ben daha öncede hep söylediğim gibi Türkiye'ye gelen ender bir sestir, bir daha gelmez. Ben bunu hep söyledim, kırgın olduğum zamanlarda ifade etmiştim. Şimdi küslük bitti diye söylemiyorum yani. Her zaman söylüyorum biran önce sağlığına kavuşsa sahnelere dönse tekrardan 'İbo Show'u yapsa bu sözlerimi annesinin vefatından önce söylemiştim. Buradan yine ifade ediyorum Allah'tan rahmet diliyorum, kendisine ve ailesine baş sağlığı diliyorum. Ben böyle bir gününde yanında oldum, çokta iyi karşılandım, sağ olsunlar. Biz zaten kötü bir şey yaşamamıştık, biz çok eski dost ağabey kardeştik yani İbrahim beyle. İbrahim Tatlıses'in ağzından çok güzel şeyler duydum, yaşadıklarımızı anlattı biz taziyedeyken, kötü günde her zaman yanında olmak isterim bunu da gönülden söylüyorum. Bundan sonra da hep yanında olacağım elimden gelen bana düşen bir görev olduğunda da dostça,arkadaşça,kardeşçe her zaman onun yanında olacağımı ifade ettim. Aramızda bir kırgınlık kalmadı" diye konuştu.

"Yılın barışması oldu”

Yılın barışması oldu mu? sorusuna,"Evet öyle oldu. Çünkü biz İbrahim ağabeyle uzun yıllardır görüşmüyoruz, yani merhabamızın kesikliği çok uzun yıllara dayanıyor. Bundan sonra olmayacak görecek siniz" diye cevapladı.

"İbrahim Tatlıses,dimdik ayakta”   

Küskünlüklerin,kırgınlıkların geride kaldığını söyleyen Yıldızhan,”Bu saatten sonra her zaman bir kardeşi olarak onu ziyaret edeceğimi derdini paylaşmayı, varsa elimden gelebilecek çözümler olursa üstüme düşeni yapacağımı söyledim. Kendisiyle çok samimi iki gün geçirdim. Keleş mermisi yiyipte yaşama sarılmak çok zor ama o yüreğini gördüm. Yaşama direncini gördüm.Dimdik ayakta” diye konuştu.

"Alişan korkmasın”

Alişan’ın eşi Buse Varol’un baby shower’ında kendisine takıldığı hatırlatılan Yıldızhan,”Ben çokcuklarımın aylık mastafı yüzbin tl demek istemedim.Yıllık demek istedim,yanlış anlaşıldım.Ama Alişan korkmasın daha bir tane üç,dört olsa tereddüte düşsün de korkacak bir şey yok. Evlat gibisi var mı” şeklinde cevapladı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI