radyobir
radyobir

İHA'yı uzaylı sanıp kaçmaya çalıştı

Rusya'nın Murmansk bölgesindeki Kovdor kasabasında evsiz bir adamın küçük bir İHA'yı uzaylı sanıp ondan kaçmaya çalıştığı anlar kameraya yansıdı.

19 Nisan 2017 05:22 | Kategori: Dünya

Murmansk bölgesinde yaşayan Andrey Ganiçev isimli bir kişi küçük İHA kamerasıyla çekim yaparken ilginç görüntüler elde etti. Ganiçev'in sosyal medya ve Youtube'da ‘Dünyalıyı kaçırma denemesi' ismiyle yayınladığı video binlerce kez izlendi.

​Videoda bir evsiz, gördüğü İHA'yı uzaylı sanması nedeniyle ondan kaçmaya çalışıyor. Evsizin buzlu yollarda koşarken, arabaların arkasına saklandığı ve elleriyle İHA'ya ‘ateş etmeye' çalıştığı da görülüyor.

İZLEYİCİLER FARKLI TEPKİLER VERDİ

İzleyenlerin videoya yönelik farklı tepkileri oldu. Kullanıcılardan bazıları Terminatör filmindeki ‘Skynet' veya 'Half-Life 2' oyunundaki ‘City 17' karakterlerinin gerçeğe dönüştüğünü belirtti. Bazı kullanıcılar videonun gerçekliğini sorgularken, bazıları da Ganiçev'in muhtemelen zihinsel engelli olan evsiz adamı taciz ettiği gerekçesiyle görüntülerin komik olmadığını ifade etti.
//]]>

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI