radyobir
radyobir

İki araç birden çarptı!..

Rize'nin Çayeli İlçesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan 68 yaşındaki Kezban Bilgin, iki aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

30 Nisan 2016 08:57 | Güncelleme :30 Nisan 2016 11:52 | Kategori:

Kaza, dün akşam saatlerinde Karadeniz Sahil Yolu üzerinde meydana geldi. Limanköy  mevkiinde dolmuştan inen Kezban Bilgin, yakınındaki üst geçit yerine yoldan karşıya geçmeye çalışırken önce H.K.’nın kullandığı 53 DF 742 plakalı minibüs, ardından da S.Ş.’nin idaresindeki 53 AY 624 plakalı otomobilin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Kadının elindeki poşette bulunan ekmekler çevreye saçıldı, polis araç sürücülerini gözaltına aldı.

Kaza yerinde toplanan ve cep telefonları ile fotoğraf çekmeye çalışan vatandaşlar polisin uyarısı ile yoldan uzaklaştırıldı, karayolu üzerindeki ceset incelemenin ardından morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu arada kazanın yaşandığı yerde, yolun her iki tarafından karşıya geçişlerin önlenmesi için çekilen tel örgünün bir bölümünün kesilerek yerinden söküldüğü görüldü.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI