radyobir
radyobir

İki kutlama birden

'Kaybedenler Kulübü Yolda' ve 'Martıların Efendisi' filmini oyuncuları önceki akşam TMC Yapım'ın Etiler Zerafet'te verdiği kutlama yemeğinde bir araya geldi.

24 Kasım 2017 02:14 | Kategori: Magazin

Yemeğe Nejat İşler, Mehmet Günsür, Rıza Koçaoğlu, Sarp Akkaya ve eşi Sinem Yalçınkaya başta olmak üzere çok sayıda set ekibi katıldı. Mekanı kapatan ekip, yemek sonrası geç saatlere kadar müzikler eşliğinde eğlendi.
 
Nejat Şaşırtmadı
 
Kutlama öncesi mekana tek başına gelen Nejat İşler, çıkışta verdiği görüntüyle şaşırttı. Aldığı alkolün etkisiyle adeta ayakta durmakta güçlük çeken İşler’e iki kişi koluna girerek eşlik etti. ‘Kaybedenler Kulübü Yolda’ filminin başrol oyuncusu Nejat İşler, filmle ilgili olarak "Bizde bekliyoruz” demekle yetindi.
 
İlginç İtiraf
 
Rıza Kocaoğlu, ilk filmde olduğu gibi yine koltukta olacağını belirtti. Kendiyle şakalaşan oyuncu, "Yine koltuktayım ama bu sefer mekan farklı” dedi. Tuba Ünsal ile birlikte rol aldığı ‘Dünyanın En güzel Kokusu 2’ filmiyle ilgili konuşan Kocaoğlu, "Bu sefer seyirci daha azdı ama dana çok beğenildi” diyerek ilginç bir itirafta bulundu.   
 
‘Martıların Efendisi’ filminin başrol oyuncusu Mehmet Günsür ise "Kendimi çok başka bir projede hissettim” diye konuştu. Yeni imajıyla ilgili konuşan Günsür, "Hem dizi hem de film için böyle bir imaj yapıldı” dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI