radyobir
radyobir

İki rekat namaz kıldı cüzdanı götürdü

Başkent'te hırsızlık yapmak için girdiği camide öğle namazının 4 rekat sünnetini kıldıktan sonra cemaat tekrar namaza durunca bir vatandaşın cep telefonu ile cüzdanını çalıp kayıplara karışan hırsız, güvenlik kameralarına yansıdı.

11 Eylül 2017 05:25 | Güncelleme :11 Eylül 2017 13:30 | Kategori:

Olay, Çankaya ilçesi Cebeci Mahallesi’nde bulunan Cebeci Camii’nde meydana geldi. Kurban Bayramı’nın 3. günü öğle namazı vaktinde camiye gelen hırsız, cemaatin kendisini fark etmemesi için cemaat ile birlikte namaza durdu. Öğle namazının 4 rekat sünnetini kıldıktan sonra cemaatin tekrar namaza durmasını bekleyen hırsız, bir süre sonra harekete geçti. Namaza durmadan önce bir vatandaşın telefon ile cüzdanını minberin basamağına koyduğunu fark eden hırsız, vatandaşın cep telefonu ile cüzdanını alarak kayıplara karıştı. Namaz bittikten sonra telefon ve cüzdanının çalındığını fark eden Halil Alan, güvenlik kamerası kayıtlarını da alarak durumu polise bildirdi.

Bir yıl içerisinde aynı hırsız tarafından ikinci kez telefonunun çalındığını söyleyen Alan, cüzdanındaki bin 200 lira nakit para ile değeri bin 300 lira olan telefonunun çalındığını ifade etti. Daha önce de başka hırsızlar tarafından 15 gün içerisinde 3 defa ayakkabısının çalındığını kaydeden Alan, savcılığa suç duyurusunda bulunacağını belirtti.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI