radyobir
radyobir

İklim değişikliğini görüştüler

Rusya Başbakan Yardımcısı Dmitriy Çernışenko'nun ABD'nin İklim Özel Temsilcisi John Kerry ile Moskova'da bir araya geldiği, yetkililerin iklim değişikliği sorununu ele aldıkları bildirildi.

15 Temmuz 2021 09:51 | Kategori: Çevre ve Doğa

Başbakan Yardımcısı basın dairesinden yapılan açıklamada, Çernışenko’nun ABD Başkanı’nın İklim Özel Temsilcisi John Kerry ile Moskova’da bir araya geldiği, yetkililerin iklim değişikliği sorununu ele aldıkları belirtildi.

"Rusya Başbakan Yardımcısı Dmitriy Çernışenko, Rusya Federasyonu Hükümeti Koordinasyon Merkezi'nde ABD Başkanı’nın İklim Özel Temsilcisi John Kerry ile bir araya geldi" denilen açıklamada, toplantı çerçevesinde tarafların ‘ülkelerin sera gazı emisyonlarını azaltmaya, karbon depolama alanları oluşturmaya yönelik eylemleri, ayrıca iklim gündeminin diğer konularında iki ülke arasındaki işbirliğinin alternatiflerini’ ele aldığı ifade edildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI