radyobir
radyobir

İlhan Mansız Şenol Güneş'e yardımcı mı oluyor?..

öYeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bir yandan da teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcılığını yapacak isim konusunda karar vermeye çalışıyor.

17 Haziran 2018 16:40 | Güncelleme :17 Haziran 2018 18:00 | Kategori:

Siyah-Beyazlılar'da, bu görev için 4 isim öne çıkıyor...

Yeni sezonda Şenol Güneş’in yanına bir yardımcı antrenör almak isteyen Beşiktaş yönetimi 4 adayla görüşüp prensipte anlaştı.

Başkan Fikret Orman ve yöneticiler, bir dönem Siyah-Beyazlı formayı giyen 4 ismi Teknik Direktör Şenol Güneş’in önüne koyacak.

Başkan Orman’ın hafta başında tecrübeli hocayla bir araya gelip adaylardan birini seçmesini isteyeceği öğrenildi.

Orman’ın İspanya’da görüştüğü Guti Hernandez’in, Beşiktaş’ta görev almaya hazır olduğunu ilettiği ortaya çıktı.

Her fırsatta Beşiktaş ve İstanbul hayranlığını dile getiren İspanyol antrenör, şu anda Real Madrid’in altyapısında görev yapıyor.

Guti’nin olumlu yanıt vermesine rağmen, yönetim kurulu içinde yardımcı antrenör ile ilgili farklı sesler yükseliyor.

Guti’nin ileride takımın başına geçebilecek bir potansiyeli olduğunu söyleyenler kadar, İlhan Mansız’ın 2002 Dünya Kupası’nda Şenol Güneş’in öğrencisi olması nedeniyle ikilinin daha iyi anlaşacağı görüşünü savunanlar da bulunuyor.

Ayrıca Yusuf Şimşek’in daha tecrübeli oluşu, Mustafa Doğan’ın da Mustafa Denizli ile çalışmasının avantaj yaratabileceği konuşuluyor.

Beşiktaş'ta yardımcı antrenör olarak görev yapan son isim Tamer Tuna'ydı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI