radyobir
radyobir

İlk işi sevgilisine koşmak oldu...

Melisa Sözen ayağının tozu ile İstanbul'a indi ve ilk işi 8 haftadır görmediği ve çok özlediği sevgilisi Harun Tekin'in yanına koştu.

31 Temmuz 2018 02:00 | Güncelleme :31 Temmuz 2018 10:38 | Kategori: Magazin

Bilindiği üzere Melisa Sözen'in, Franck Gastambide ile başrolünü paylaştığı filmin Paris'teki çekimleri 8 hafta sürdü.

Bu proje nedeniyle Şubattan beri Fransa'da bulunan ve bu süre içinde ''Le Bureau Des Legends'' adlı dizide de rol alan Melisa Sözen Cannes'de Juri üyeliği yapmıştı. Fransızcasını da ilerleten güzel oyuncu ayağının tozu ile İstanbul'a inerek ilk işi 8 haftadır görmediği ve çok özlediği sevgilisi Harun Tekin'in yanına koştu.

Cihangir'deki evlerine doğru el ele yürürken görüntülenen Sözen ve Tekin kısada olsa ayak üstü soruları cevapladı.

Sözen '' Fransa'da olmak, öyle güzel bir projede rol almak muhteşemdi. Şahane bir ekiple çalıştım'' dedi.

Sevgilisi Harun Tekin ise ''Her şey den önce Melisa'yı çok özledim. Kısa da olsa Fransa'yla ilgili çok şey anlattı. Ayrıca bittiğini de sanmıyorum, daha çok anlatır. Ben de büyük bir keyifle dinlerim. Yakında benim de albümüm bitmiş oluyor. Yepyeni şarkılarla sevenlerime müzik ziyafeti çekeceğim '' dedi.

'ŞAHANE BİR EKİPLE ÇALIŞTIM'

Oyuncu, son projesiyle ilgili şunları söyledi: "Fransızca olarak, üstelik de bir komedide oynamak çok keyifliydi. Şahane bir ekiple çalıştım. En mutlu olduğum çalışmalardan biri oldu diyebilirim.”



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI