radyobir
radyobir

İlk yolcu Maicon!..

Galatasaray, Lokomotiv Moskova deplasmanında 2-0 yenilerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tur atlama şansını kaybederken, teknik direktör Fatih Terim'in maç sonrası yaptığı açıklamalar son derece önemliydi.

30 Kasım 2018 11:26 | Kategori:

Galatasaray, Lokomotiv Moskova deplasmanında 2-0 yenilerek UEFA Şampiyonlar Ligi’nde tur atlama şansını kaybederken, teknik direktör Fatih Terim’in maç sonrası yaptığı açıklamalar son derece önemliydi.

Yenilgiden ziyade takımla ilgili tespitlerde bulunan Terim, "Galatasaraylılar’a ilerisi için bir şey söylemek istiyorum; bize ocak ve temmuz aylarında müsaade edecekler. Biz her şeyin farkındayız. Bu süreci en az zararla atlatmak istiyoruz” dedi. Terim’in bu sözlerinin altında 3 önemli mesaj vardı. İşte o mesajlar...

Ocak ayındaki ara transfer döneminde 2’si forvet, 1’i stoper olmak üzere en az 3 takviye yapılması planlanıyor. Fatih Terim şampiyonluğun kazanılması için bu transferlerin yapılmasının şart olduğunu söylüyor.

OCAK AYINDA İLK YOLCU MAICON

Devre arasında gitmek isteyene ‘dur’ denmeyecek. Ocak ayında ilk yolcu ise Maicon. Sezon başı Al Hilal’a transferi son anda gerçekleşmeyen Maicon’un 6 ay gecikmeli olarak Suudi Arabistan ekibine gitmesi bekleniyor.

ASIL DEĞİŞİKLİKLER TEMMUZ AYINDA

Terim, "Bu dönemi en az zararla kapatmak istiyoruz” sözlerini santrfor bölgesindeki alternatifsizlik için söyledi. Özellikle gol yollarında yaşanan sıkıntılar tecrübeli çalıştırıcının sabrını zorlama noktasına geldi.

Ara transfer dönemini 3 takviyeyle kapatacak olan Galatasaray’da asıl değişim Temmuz ayında olacak. Sözleşmesi bitecek 12 futbolcu ile birlikte teknik direktör Fatih Terim, takımda çok önemli değişiklikler yapacak.

Lokomotiv Moskova maçında Fatih Terim’i en çok kızdıran olaya gelince... Futbolcuların, 1-0 geriye düştükten sonra gerekli reaksiyonu gösterememeleri ve demoralize olup oyundan düşmeleri Terim’i öfkelendirdi.

MELO TARZINDA OYUNCU İSTENİYOR

Felipe Melo tarzında; skor kötü gidince isyan eden, reaksiyon gösteren ve takım arkadaşlarını ateşleyecek bir oyuncu eksikliğinin yaşandığı, Galatasaray’da artık yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI