radyobir
radyobir

Imbula'nın yerine Fernando...

Igor Tudor'un çok istediği Giannelli Imbula transferinden olumlu sonuç alınamadı... Rota Fernando ile Türkiye'den sürpriz bir isme çevrildi. Sarı-kırmızılılar Süper Lig ekibine resmi teklifini yaptı!

25 Temmuz 2017 08:49 | Kategori:

Igor Tudor'un çok istediği Giannelli Imbula transferinden olumlu sonuç alınamadı... Rota Fernando ile Türkiye'den sürpriz bir isme çevrildi. Sarı-kırmızılılar Süper Lig ekibine resmi teklifini yaptı! İşte haberin detayları...

Galatasaray, transferde rotayı Imbula’dan Fernando’ya çevirdi. Teknik direktör Igor Tudor’un ısrarla istediği Imbula için Stoke City izin vermedi. İngiliz kulübü, "Imbula’ya büyük bir bonservis yatırımı yaptık. Onu Premier Lig’den başka bir lige” diyerek, sarı kırmızılılara "Hayır” dedi.

Galatasaray Sportif Dikektörü Cenk Ergün de bunun üzerine Fernando için Manchester City Kulübü ile masaya oturdu. City ise pazarlıkta kapıyı 10 milyon Euro’dan açtı.

2.8 MİLYON GARANTİ ÜCRET

5 gündür süren görüşmelede bonservis bedeli 8 milyon Euro’ya kadar indirildi. Ancak bu da çok yüksek zira Galatasaray’ın Fernando için Manchester City’ye verdiği rakam 4.5 milyon Euro. Brezilyalı oyuncuya da yıllık 2.8 milyon Euro garanti ve puan başına 5 bin Euro öneren Galatasaray, 3 sezonluk kontrat sundu

City ile anlaşmaya varılması halinde Fernando da sarı kırmızılı kulübe gelmeye sıcak bakıyor. Galatasaray ve City’nin bu hafta içinde el sıkışması bekleniyor.

NDIAYE İÇİN TEKLİF

Fernando için temaslarını sıklaştıran Galatasaray, Imbula olmayınca Ndiaye için de ilk somut adımı attı.

Galatasaray Kulübü, Osmanlıspor'a, 27 yaşındaki futbolcu için 5 milyon euroluk resmi teklif yaptı. Orta saha bölgesinde Galatasaray'ın radarında yer alan Ndiaye için Başkent ekibine teklifini sunan Galatasaray'da bugün kritik bir görüşme de yapılacak.

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Badou Ndiaye'nin transferi için Osmanlıspor kulübü idarecileri ile bugün bir araya gelecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI