radyobir
radyobir

İnce: Benim ağzımdan kurultay diye bir şey duyamayacaksınız

Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası bazı partililer tarafından ismi CHP liderliği için dile getirilen Muharrem İnce, "Benim ağzımdan kurultay diye bir şey duyamayacaksınız" dedi.

27 Haziran 2018 14:52 | Kategori:

24 Haziran seçimlerinden sonra adı CHP Genel Başkanlığı'yla anılan Muharrem İnce'den konuyla ilgili açıklama geldi.

İnce, eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ile Karayalçın'ın Ankara Hoşdere Caddesi'ndeki ofisinde bir araya geldi. İnce, Karayalçın ve Öymen, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İnce, "Bir kişi dahi partiden istifa etmesin. Herkes yerinde kalsın. Benim ağzımdan kurultay diye bir şey duyarsanız o zaman konuşursunuz ama duyamayacaksınız" ifadesini kullandı.

CHP'nin ağır topları Altan Öymen, Murat Karayalçın ve Hikmet Çetin'in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce'yle ayrı ayrı görüşeceği bildirilmişti.

RS FM'de yayınlanan Yavuz Oğhan'dan Bidebunudinle programına dün konuk olan Karayalçın, bir sonraki seçim için İnce'nin aday olacağına ilişkin öngörüde bulunarak, "Daha 5 yıl var denilebilir ama hiçbir önemi yok. Bu 5 yılı Muharrem beyin en iyi şekilde değerlendireceğini düşünüyorum. Hepimiz ona yardımcı olmalıyız" demişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün yaptığı açıklamada İnce'ye destek vermeye devam edeceklerini belirterek, 81 ile teşekkür ziyareti yapacak İnce için partisinin il başkanlarına, "Karşılayacaksınız, heyecan içinde gezdireceksiniz" talimatı vermişti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI