radyobir
radyobir

İngiliz Hükümeti'ni sarsan skandal

Genç kadınlara attığı sapık mesajlar ortaya çıkan İngiliz vekil ve KOBİ'lerden sorumlu bakan Andrew Griffiths'in skandalı ülkeyi karıştırdı.

16 Temmuz 2018 03:46 | Kategori: Dünya

Bakan skandalının detayları şöyle... Tanıştığı birçok kadını telefondan taciz ettiği bilinen Griffiths'in son kurbanı Imogen Treharne isimli bir bir bar çalışanı olmuş... İngiliz bakan, Treharne'ye attığı mesajda, "Ben bir bakanım, çok kız arkadaşım var. Güç afrodizyaktır" yazmış.



İngiltere’de 2010 yılından beri vekil olarak görevine devam eden Muhafazakar Parti’den Andrew Griffiths’in evli olmasına rağmen birçok kadınla flörtleştiği ve onlara cinsel içerikli mesajlar attıkları ortaya çıktı.



İngiltere’nin çok okunan gazetelerinden Daily Mirror evli ve çocuk sahibi olan Griffiths’in yazışmalarını ifşa etti.

Bir barda çalışan ve aynı zamanda mankenlik de yapan Imogen Treharne’ye gönderdiği mesajlarda sapık bakan, "Benim çok kız arkadaşım var. Güç bir afrodizyaktır” dediği öğrenildi.



Griffiths’in Treharne’den kendisine "Babacım” demesini istediği de ortaya çıkarken, yaramaz kızları "yalamak” istediğini de dile getirdiği belirtildi. Griffiths’in "Ben gücü olan babayım. Yaramazları hizaya getirecek babayım” dediği İngiliz basınında geniş yer aldı.

İngiltere Başbakanı May’in yakın kurmayları arasında yer alan ve kabinede kadın haklarını savunan biri olarak görülen Griffiths, bu gelişmenin ardından görevi bıraktı.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI