radyobir
radyobir

İngiltere ve Çin arasında doğrudan uçuşlar başlıyor

Corona virüsü salgını nedeniyle 2020 yılında durdurulan Çin ve İngiltere arasındaki doğrudan uçuşlar yeniden başlıyor.

10 Ağustos 2022 07:38 | Kategori: Dünya

Corona virüsü salgını ve yeni varyantların yarattığı endişe nedeniyle 2020 yılının sonlarında durdurulan Çin ve İngiltere arasındaki doğrudan uçuşlara yeniden başlanması kararı alındı.

İngiltere’nin Çin Büyükelçiliği tarafından yapılan açıklamada, doğrudan uçuşlara başlanacağı duyuruldu. Ancak ilk olarak Çinli havayolu şirketlerinin doğrudan uçuşlara başlayacağı İngiliz resmi havayolu şirketi British Airways’in bir süre daha Çin’e doğrudan uçuş yapmayacağı belirtildi.

British Airways’in de kısa bir süre içerisinde doğrudan uçuşları gerçekleştirmek üzere hazırlıklarına başladığı belirtiliyor.

Corona virüsü salgını dünya genelinde özellikle havacılık sektörünü olumsuz etkilemiş ve birçok ülke salgın sürecinde karşılıklı uçuşları durdurmuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI