radyobir
radyobir

IŞİD militanı kendi ölümünü görüntüledi

rak'ın Musul kenti yakınlarında Peşmerge güçleri ile IŞİD arasındaki çatışmaları gösteren bir video, teröristlerin saflarında yaşanan kaosu gözler önüne serdi.

28 Nisan 2016 16:07 | Güncelleme :28 Nisan 2016 16:11 | Kategori: Terör

Bir IŞİD militanının kaskındaki kamerayla çektiği ve Vice News tarafından ele geçirilen videoda, Peşmerge güçlerinin saldırısı sonucu geri çekilen IŞİD militanlarının yaşadığı korku ve panik görülüyor.

IŞİD’lilerin Ebu Hacer isimli bir militanı kendi hayatlarını tehlikeye attığı için azarladığı ve teröristlerin füze için uygun başlık bulamadıkları için büyük panik yaşadığı anlar kamera tarafından dakika dakika kaydediliyor.



‘ŞEHİT OLUP CENNETE GİDECEĞİZ’

Bulundukları aracın vurulması üzerine geri çekilen IŞİD militanları, keskin nişancı Peşmerge’lerin ateş açmasının ardından kaçmaya çalışırken, kaskında kamera bulunan IŞİD’li de kaçarken vuruluyor. Yerde sürünerek kurşunlardan korunmaya çalışan militan, kaskındaki kamerayla kendi ölümünü görüntülüyor.

Vice News’in ele geçirdiği bir başka videoda da, bir IŞİD militanı çatışmaya gitmeden önce şehit olmak ve cennete gitmek için savaştıklarını söylüyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI