radyobir
radyobir

Işın Karaca - Emel Sayın düeti!..

Günay Restaurant sahnesinde önceki gün Emel Sayın ve Işın karaca sahne aldı. İki sanatçı da gelen misafirlere muhteşem bir gece yaşattı.

22 Ekim 2018 02:29 | Kategori: Magazin

Türk sanat müziğinin en önemli isimlerinden Emel Sayın ve pop müziğin güçlü sesi Işın Karaca, peş peşe çıktıkları Günay sahnesinde adeta geceye damgalarını vurdular. 

Muhteşem gecenin açılışını yapan Emel Sayın mekanı dolduran misafirlere sanat müziği resitali yaptı. Aralarında Asena ve eşi Hasan Dere, Onur-Sema Güral Sürmeli, Nafi-Gülsüm Güral ve Gülden Karaböcek gibi ünlü isimlerin de olduğu konuklarını muhteşem yorumu ve sesi ile selamlayan Sayın, elini öpüp alnına koyan Asena'yla ise "keşke bunu yapmasaydın" diyerek esprili bir şekilde şakalaştı.

EMEL SAYIN VE GÜLDEN KARABÖCEK'TEN SEYİRLİK DÜET

Daha sonrasında sahneye Gülden Karaböcek'i davet eden Emel Sayın, kendisini kırmayan Gülden Karaböcek ile birlikte "Dilektaşı"nı seslendirerek büyük bir sürprize ima attı. Alkışların dakikalarca sürdüğü düetin sonunda Gülden Karaböcek'i teşekkür ederek masasına uğurlayan Sayın, daha sonra  sahneyi Işın Karaca'ya bıraktı.



SAHNEDE PANİK ATAK...

Emel Sayın'ın ardından sahneye çıkan Işın Karaca misafirleri "Hoş geldiniz" diyerek selamladı. İlk şarkısını söylemek için mikrofonu eline alan başarılı sanatçı tamda bu anlarda panik atak nöbeti geçirdi.  Büyük gayretle şarkısını tamamlayan Karaca "Yirmi beş yıllık kariyerimde ilk defa sahnede panik atak geçiriyorum. Çok heyecanlandım. Enerjiniz çok yüksek. Yirmi üç sene önce Sezen Aksu'nun vokalistiyken Günay sahnesine çıkmıştım. Günay'ın bende çok özel bir yeri var.'' sözleri ile duruma açıklık getirirken, seyircilerin moral alkışı ile birlikte repertuvarındaki şarkıları ile programına devam etti.

IŞIN KARACA: ''ON DÖRT GÜNDÜR AÇIM.''

Programı boyunca şarkı aralarında misafirlerle sohbette eden Işın Karaca, göz kamaştırıcı şıklığına ise ilginç bir açıklama getirdi. " Bu elbiseyi giymek için neler yaptığımı anlatmama gerek yok her halde. Tam on dört gündür açım, karşımda yiyip içmeyin lütfen." diyerek herkesi kahkahalara boğan Karaca, ''10 yıl sonra yeniden Günay sahnesine çıkacaksan, o rejimi yapıyorsun.'' ifadelerini kullandı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI