radyobir
radyobir

İskele mi yoksa torpilli otoparkı mı?..

Beşiktaş iskelesinin içine park edilen otomobiller yolcuların inişini engelliyor. Hangi torpillinin olduğu bilinmeyen bu araçlar, vapurlar yolcu boşaltırken tam bir keşmekeş yaratıyor.

17 Ocak 2017 05:27 | Güncelleme :17 Ocak 2017 12:33 | Kategori: Yaşam

Burası Beşiktaş'taki tarihi Şehir Hatları vapur iskelesi. Beşiktaş - Üsküdar arasında çalışan vapurların yarım saatte bir yanaştığı, arada Kadıköy'den gelen vapurların da zaman zaman yolcu boşalttığı iskele. 

Ne yazık ki yolcuların çıktığı bu koridor bazı araçların otoparkı haline gelmiş durumda. İşe gidiş saatlerinde büyük bir keşmekeşin yaşandığı iskelede yolcular tek koridordan ilerleyip tek kapıdan çıkmak zorunda kalıyor.

Dolayısıyla da yolcuların inmesi bir hayli zorlaşıyor. Uzun süre vapuru tahliye edemeyen yolcular "Burası iskele mi yoksa torpillilerin bedava otoparkı mı?.. Hergün bu işkenceyi çekmekten bıktık" demeden kendilerini alamıyorlar...

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI