radyobir
radyobir

İspanyollara göre Arda Turan anlaştı

Arda Turan'ın Galatasaray'a dönüp dönmeyeceği hikayesi neredeyse tüm transfer sezonu hikayesi boyunca sürdü. Yıldız oyuncu birkaç gün önce Barcelona'da kalacağını açıklasa da İspanya'yan son dakika flaş bir bilgi geldi!

08 Eylül 2017 08:01 | Güncelleme :08 Eylül 2017 08:07 | Kategori:

Katalan radyosu RAC 1, Arda Turan'ın Galatasaray'a 2 yıllık kiralık olarak gelmesi konusunda anlaşmaya varıldığını gece yarısı açıkladı.

Kulübüyle 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki 2 yıl sarı-kırmızılı formayı giyeceği ifade edildi.

Milli takımdam mutlu dönen yıldız oyuncu, Galatasaray'a dönmeye sıcak baksa da, sarı-kırmızılı taraftarların sosyal medyadan gelmemesi yönünde yoğun mesajlar göndermesinden etkilenerek, "Barcelona'da kalacağım. Zaten taraftar da beni istemiyor" şeklinde açıklama yapmıştı.

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün ise tecrübeli oyuncunun kendisine döneceği yönünde söz verdiğini vurgulayarak, bu transfer için son dakikaya kadar temaslarını sürdürdü.

Arda Turan meselesindeki muamma, transfer sezonunun biteceği son dakikaya kadar çözülecek gibi durmuyor. Öte yandan İspanya'dan gelen haberler kaptanın yuvaya döneceği yönünde işaretler veriyor.

Barcelona Kulübü, son olarak A Milli Takım'dan dönen Arda Turan'ın sol bacak kaslarında sakatlık tespit edildiğini duyurdu. Barcelona Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, Arda Turan'ın iyileşme sürecine bağlı olarak 9 Eylül'de Espanyol'a karşı oynanacak İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) maçına hazır olup olmadığına karar verileceği bildirildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI