radyobir
radyobir

İspanya solu asansörde mahsur kaldı

İspanya demokrasi tarihinde yeni bir dönemi başlattığı kabul edilen yerel seçimler sonrası Barcelona'nın belediye başkanı olan Colau, desteğini aldığı Podemos lideri Iglesias ile belediye binasının asansöründe mahsur kaldı.

29 Haziran 2015 11:28 | Kategori: Dünya

Özerk Katalonya bölgesinin başkenti Barcelona’nın ilk kadın belediye başkanı olan solcu Ada Colau için belediye binasında yapılması gerekenler listesine bir madde daha eklendi.

Yunanistan’da iktidarda olan SYRIZA’nın İspanyol kardeşi olarak nitelendirilen Podemos’un lideri Pablo Iglesias ile belediye binasında cuma sabahı görüşen Colau, diğer 7 kişiyle birlikte 7 saat asansöre kısılıp kaldı.


Ancak Iglesias bu çaresiz durumdan eğlence çıkarmasını bildi. Selfie çekip Twitter’daki takipçileriyle paylaşan Iglesias, komedi programlarına malzeme çıktığını yazdı. Nitekim, takipçileri de "Başbakan Mariano Rajoy bu durumda olsaydı, aynı şekilde eğlenir miydi?" sorusu sordu.



20 dakika sonra ikinci kez tweet atan Iglesias, asansörün içinin giderek daha sıcak olmaya başladığını söyledi. Iglesias son olarak da kurtarıldıktan sonra çekildikleri fotoğrafı paylaştı.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI