radyobir
radyobir

İşsiz vatandaşın dramı!..

Balıkesir'de bir vatandaş işsiz ve borçlu olduğu gerekçesiyle kendini yaktı. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, "Hayati tehlikesi sürüyor" dedi.

29 Ocak 2018 06:05 | Kategori: Yaşam

Balıkesir Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre, Muhterem Birgül adlı vatandaş, Karesi ve Altıeylül Belediyesi'nin bulunduğu binanın önünde kendini yakarak intihara teşebbüs etti. Birgül'ün işsiz olduğu için belediyeye defalarca iş başvurusunda bulunduğu, gerçekleşmeyince de belediyenin önünde kendini yaktığı bildirildi.

CHP'Lİ TÜM: HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, şu ifadeleri paylaştı:

CHP'li Tüm, "Balıkesir'de Mustafa Birgül adlı bir yurttaşımız kendini yakarak intihar girişiminde bulundu. Yurttaşımız hemen Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktoru Halil Beggi'yle görüştüm. Mustafa Birgül'e şu an yanık ünitesinde müdahale ediliyor. İkinci dereceden yüzde 15 yanığı var ve hepsi baş bölgesinde. Hayati tehlikesi sürüyor. Meclis'te kendini yakan işçimizden sonra, şimdi de Balıkesir'de 35 yaşlarında Mustafa Birgül kendini yaktı. İnsanlar genç yaşında açlığa, yoksulluğa karşı çaresizlikten dolayı kendilerini yakıyor. AKP zulmünü ezilenlerin ve yoksulların öfkesi bitirecek!"

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI