radyobir
radyobir

İstanbul'a kim belediye başkanı olacak?..

Kadir Topbaş'ın istifasının ardından istanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına kimin geleceği tartışılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kimi işaret ettiği kulislerde konuşuluyor?..

25 Eylül 2017 07:43 | Kategori:

Kadir Topbaş'ın nedenini bir türlü açıklamadığı istifasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kimin aday gösterileceği kulislerde tartışılıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün İstanbul'a gelerek Sütlüce'deki AK Parti Istanbul İl Başkanlığı'nda partililerle bir istişare toplantısı yaptı.

Belediye Başkanlığı için günlerdir konuşulan isim Belediye Başkan Yardımcısı, Başakşehirspor Kulübü Başkanı ve Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı ünvanlarını elinde bulunduran Göksel Gümüşdağ'dı.

Ancak son günlerde ibre Başakşehir Belediye Başkanı Mevlut Ünsal'a doğru döndü.

Mevlut Ünsal'ın ilçede yaptığı çalışmaların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından çok beğenildiği ve bu yüzden onu desteklediği yönünde söylentiler var.

AK Parti kulislerinde Mevlut Uysal'ın geçici Başkan olarak görev alacağı ve yaptığı çalışmaların inceleneceği, başarılı bulunursa 2019 seçimlerinde İstanbul Büşükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterileceği belirtiliyor. Bir başka deyişle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Belediye Başkanlığı için Mevlut Uysal'ı işaret ettiği öne sürülüyor. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI